Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612962595 / +3612962595

Épp most hívott ez a szám. Felvettem. Először is leszögezte, hogy semmit sem akar eladni, csak két kérdést akar feltenni. Mondom akkor uccu neki, de gyors legyen. Először is: használok-e valami természetes hatású szert bármire? Mondom jah. És mire? Mondom a bőrömre. Mondja, hogy mivel olyan jó fej voltam, hogy válaszoltam a kérdésére, így szeretne felajánlani ingyen(!! - haha) egy 30 ml-es kiszerelésű fájdalomcsillapító spayt (fene tudja hány féle természetes hatóanyaggal, asszem 13-at mondott). Mondom kösz, de nem érdekel, én nem használok ilyeneket (meg nem is akartam megadni a címemet). A néni aki telefonált amúgy kedves hangú volt, de majdnem megaludt a szájában a tej. Ez után jó egészséget kívánt és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.