Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991617 / +3619991617

Az olyan hívások, melyek reklám céllal, vagy biztosítási céllal ( mint konkrétan ez a Colonnade Biztosítós hívás) érkeznek, azok bár idegesítőek, de mindig valahol hozzájárultunk az ilyen jellegű megkeresésekhez. Itt is írta valaki, hogy autópálya matrica vasárláskor kötött biztosítást, azért hívják erről a számról. Minket is ezért hívtak. Én pár éve egy termékértékesítő hívás alkalmával megkérdeztem a hívó felet, hogy honnan kerültem képbe. Ő mondta, hogy melyik internetes oldalon is járultam hozzá az adataim felhasználásához reklámcélú megkeresésekhez. Sajnos ilyen a világ. Reklám, termékek, biztosítások.... Szóval ez a szám sem a levegőből vette az adatainkat.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.