Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704103333 / +36704103333

Ezt a számot kaptam meg, hogy hívjam vissza időpont miatt..egy ismeretlen számról hívtak előtte, hogy vmi Medical-tól vannak-kérdést tettek fel egyből, hogy megkaptam-e az oltást, és az oltási kártyát és hogy azt a zöldet. Majd hogy akkor be kéne fáradni egy keringés és oxigén szint mérésre. Nem kötelező, de ajánlott. Bp. Teréz krt. 8-at adott meg házszámnak. Visszahívtuk ezt a 70-es a számot, de mivel gyanús volt, rákérdeztünk a cégnévre, mi is pontosan, és simán csak Medical a neve, semmi több, majd a címre, és Teréz körút-nál elhallgatott, de élt még a vonal...letettem. Női hang volt. Nem hívott vissza. Neten semmi nincs a Teréz körút 8. szám alatt ilyesmi cég..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.