Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666000 / +36703666000

Engem is felhívott most. Vezetéknév plusz becenéven keresett, ezért már gyanus volt. Nincs OTP-s számlám. Csak a saját bank hívna ilyen ügyben... Mondta, hogy két gyanús tranzakcióra lettek figyelmesek egy 90.000 Ft és egy 100.000 Ft, érdeklődtek, hogy én voltam-e. Mondom nem. Mikor, most 10 perce.... kicsit ellenáltam, miért is hív, honnan.... OTP budapesti fiók címét ismétli... gyereksipákolás a háttérben. Nem igazán úgy beszélt mint egy ügyfélszolgálatos. ellenöríízzem a kárttyám, mondja. Mondom mit jelent ez, hogyan, hogy megvan-e? Mondja Igen. Mondom megvan :D ... jó, akkor ellenőrizzem az egyenlegemet. Mondom minek? Ön állítja van két tranzakció, én mondom nem én voltam, nem hagyom jóvá.... Erre ő: felvétel van a beszélgetésről, és ő látja, hogy én nem akarok együttműködni, és vegyem tudomásul, hogy akkor elvész a pénzem, és nem a bank a felelős. Itt én úgy döntöttem elköszönök. És letettem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.