Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666000 / +36703666000

Csalók! Azt mondták, hogy az OTP bank által keresnek, mert egy Nagy Ludmilla nevezetű személy 150.000.- Ft-ot “emelne le” a számlámról netbankon keresztül. Én persze egyből megijedve kérdőre vontam, mondta, hogy ők azért vannak, hogy ezeket egyből kiszűrjék és értesítsenek róla. Ekkor mint a kommentek nagy részében olvashatóan, kérték tőlem a kártyám adatait... még kételkedve megkérdeztem, hogy biztos-e, hogy az OTP-től hívnak?! Erre mondta a srác (Horváth Ádám 1502-es általa bemondott azonosítóval), hogy nézzem meg a kártyám hátoldalán lévő telefonszámot, hogy megnyugodjak. Sajnos így elhittem neki, hogy az OTP az. Kiadtam minden kártya adatomat, de valamiért nem sikerült neki a tranzakció, ezért kérte, hogy állítsam át a virtuális limitemet a SmartBankomban. Szerencsémre nem találtam ilyen opciót és közben kaptam egy SMS-t az igazi OTP-től, hogy zárolták kártyámat és a SmartBankomat, ekkor kérte, hogy olvassam fel az SMS-t (ezt sem értettem, hogy minek) aztán kérdeztem, hogy mi teendő legyek... utána csalódott, elhalkuló hangon mondta, hogy semmit, azt ami az SMS-ben le van írva (ő ekkor már tudta, hogy nem sikerült az amit szeretett volna). (Az SMS-ben egy OTP-s szám volt, hogy hívjam fel, hogy vissza tudjam állítani a letiltást.) Felhívtam és ekkor közölték velem, hogy csalás áldozata lettem majdnem, mert gyanús volt nekik a mozgás a számlámon és mivel nem értek el telefonon ezért felfüggesztették a kártya adataimat (barátunk ezért volt csalódott és ezért nem sikerült a csalás)! Az igazi OTP-s úriember egyből megnyugtatott és mondta, ha az OTP hív, akkor sosem ezen a számon!! És ez a szám csak azért van, hogy mi ügyfelek tudjuk hívni a bankot!!!! És ha hív a bank, akkor sosem kér számlaegyenleget, CVC kódot, se semmit!!! Szerencsés voltam, jó tanulópénz volt!!!! Nem gondolkodtam és nem vettem észre a gyanús jeleket az ijedtségtől!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.