Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703666000 / +36703666000

A telefonszámot nem mentette el a telefonom, mert eléggé megijedtem 1-2 perc után, kikapcsoltam a telefont. (Csak arra emlékeztem, hogy 70-es volt) De ugyan ebben az ügyben kerestek engem is, felvettem csak azért, mert más hívást vártam és azt hittem ők azok.. mindegy, hozzáteszem hogy 15 éves vagyok és nekem ilyennel dolgom még sosem volt, és nem is mondta senki hogyha véletlenül felveszem mit kéne mondjak, de nyilván nem mondtam semmi infót magamról sem a számlámról, de attól függetlenül féltem, és nehéz volt improvizálnom.. csak azt nem értem hogy a nevemet honnan tudták, és onnantól kezdve akkor mindent tudnak szinte rólam, de segítséget sem tudtam kérni senkitől, mert épp a vonaton ültem és senki nem volt úgy körülöttem akire azt mondtam volna, hogy tőle szívesen kérnék segítséget.. a szüleimnek nyílván elmondtam amikor hazaértem.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.