Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100499 / +3615100499

most kaptam hívást erről a telefonszámról 06/1-5100499 mint már többször is írtam különböző Bp-i vezetékes telefonról hívogatnak. hol ott nekem nincs Bp.-n ilyen telefonszámon ismerősöm ezeket mind zaklatásnak veszem. mert, én nem adtam meg senkinek a telefonszámomat, mondjuk van akiben legalább annyi becsület van, hogy nem titkos telefonszámról kers, mint most is, utána szeretnék járni ki a hívó ki lehet eddig is sejtettem, valami hablaty áll emögött a zaklató telefonok mögött. . soha nem hívom őket vissza. mert, annyira visszon nem érdekel? miért hív, mit akar és mit szeretne, elérni nálam. ezúton közlöm velük, nem ismerkedem, nem veszek semmit, és el sem adok semmit. úgyhogy szálljon le a vonalamról, időm sincs ilyen és hasonló dolgokra,vegyen egy mély levegőt, és lapozzon a noteszében tovább. köszönöm.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.