Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666010 / +3613666010

Én egy e-mailt kaptam, amiben arról tájékoztattak, hogy elektronikus elszámolásom dokumentumait találom titkosított formában. Van hozzá ehy ZIP fájl is. Bemásolom az e-mailt. Felhívtam a számot, de ki sem csöng. Mivel nem vagyok OTP ügyfél, szerintem vírus. "Tisztelt Partnerünk! A csatolt állományban találja tételes elektronikus elszámolásának dokumentumait titkosított formátumban. Amennyiben bármilyen kérdése van kérjük, hogy jelezze az otpker@otpbank.hu email címen, vagy HelpDesk szolgáltatásunk elérhetőségén: (06-1) 366 6010. Üdvözlettel, OTP Bank Nyrt. Kártya Elfogadói és Fejlesztési Főosztály

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.