Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206600666 / +36206600666

2021 07.23. 15.55. A próbálkozások még folynak. Felveszem, a háttérben ügyfélszolgálatos iroda zaja, mintha több száz ügyintéző mással beszélne. Eddig hiető a történet. Bemutatkozik az "ügyfélszolgálatos" , most figyeljetek! : Kis Bandi vagyok az otp től, önnek két folyamatban lévő utalása van 90 ezer és 150 ezer Ft összegben, engedélyezem e? Az akcentusa, na, hogy fogalmazzak, hogy senkit ne bántsak meg, olyan mint aki a város szélén szocializálódott. Mégegyszer rákérdezek, hogy : mi van? Megismétli a kérdést és válaszolom, persze, mehet az utalás. Erre ő: vegye elő a bankártyáját adategyeztetést fogunk csinálni. Mivel ép ennél fontosabb dolgom volt, nem mentem bele a játékba, csak megkérdeztem, hogy ekkora lúzernek nézek ki, hogy ezt beveszem? A hívónk búcsúzás nélkül bontotta a vonalat. Pár percig még mérgelődtem, hogy milyen emberek vannak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.