Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06133666216 / +36133666216

Bemutatkozás nélkül a nevem említése nélkül azt mondta az OTP banktól hív, emagos rendelést kíséreltek meg 22 ezer Ft értékben a kártyámról. Én voltam e? Mondtam, hogy nem. Gyanús volt, mert ha az OTP banktól hívnak, azonosítás történik , hogy én valóban én vagyok e. Kérdezte megvan e a kártyám, még meg is néztem, mondtam hogy igen. Illetve mikor vásároltam utoljára és mit, mennyi összegben. Erre már egy picit felnevettem, nem értettem ez mire jó, mondtam fogalmam sincs, úgy két hete vásároltam utoljára színházjegyeket. Erre fel megkérdezte mennyi van a kártyámon jelenleg. Tudtam, de azt mondtam nem tudom. Erre letette a telefont, rájött , nálam nem fog sokra menni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.