Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0690900956 / +3690900956

40000 ft lett a véletlen szeru hivas dija!. Feédobott egy Telekom ps oldal egy nyereményt egy iphont es hivas zöld gomb ra raléptem egyböl ezt a számot hivta.25 klrdes helyett 40 kérdés .35 percet beszeltem mert 3 szor fehivtam ,remélve azt ,hogy tényleg A Telekom tol jött!!!!!Erre jött egy ismerösöm ,szolt hogy azonnal tegyem.le!!!Mert emelt dijas szám.Ezutén jött egy sms a Telekomtol ,hogy egyeztessek mert emelt dijas szamot hivtam.Korlátlan ugye a hivasom mindenhova.Felhivtam a számot ,de ezidö alatt bementem a melletunk lévö Telekomhoz.Ott nemtudtak evvel mit kezdeni.Akivel egyeztettem azt mondta ,hogy aug 1 én jön a számla es ha kifizettem ,uténa tudják tiltani az emelt dijas számokat!En mar letiltottam rögtön mihelyst megtudtam ezt......Nem értem ,hogy miert engednek ilyen emelt dijas szolgáltatásokat ha csak a baj van veluk.Mi ebböl a hasznuk?

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.