Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0690900956 / +3690900956

KÖSZÖNÖM,MEGFOGOM.TENNI A FELJELENTEST MINDENHOL.!!! RENDÖRSEGEN IS ÉS ITT IS A TUDAKOZONÁL ILLETVE EMAILBAN.Söt a szolgáltstomnak is fogok irni,mert hibásak abban ,hogy rá sem kérdeznek akarom e ezt az emelt dijas szolgáltatast egyáltalán!!!!Az elsö ilyen hivásnál kellene egy sms t küldeniuk ,hogy kérem.e biztossan!!!!Mi az,hogy a fizetés után tudják tiltani az összes ilyen számot???!!!Mierrt nem kérdeznek rá a szerzödes aláirasanál???Van valami hasznuk ebböl????Elöfizetest vállalram két évre az biztos haszon ,de hogy erre mincs megoldás azt nem hiszem el!!!Lent plvastam ,jogy 12.438.000 ft a kár kb also hangon 3 hét alatt!!!Ilyenkor hol vannak a Hekkerek,meg az ip cim keresök!!Jo nagy átveres es a rendörseg is tehetne már valamit ezugyben mert ez csalás lopás es nem keves embert kárositottak meg ezek a csibészek.......Szörnyü belegondolni mennyi idöst is átvertek.Még ma intézkedem.Ne vegyétek ezt fel!!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.