Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707007023 / +36707007023

Sajnos, engem ténylegesen megpróbált átverni a Vodafone fél éve. 35 000 forintot követeltek, reklamáltam, végül elismerték hogy igazam van, elnézést kértek. Ma sms-ben, újra 3097 forint mínuszról értesítettek, miközben nem vagyok már az ügyfelük. Van egy feltöltőkártyám náluk, az sms arról a számról jött amiről a feltöltést szokták visszaigazolni. Azt is írják, hogy köszönik a 2000 forint sikeres befizetést, ami nem történt részemről. Két hete töltöttem fel 2000 forintot aminek egy részét már lebeszéltem azóta. Vásárlás soha nem történt a számlámról, nem értem, honnan a tartozás. Úgyhogy, ha csalás is, sajnos nem kívülről jön, az én esetemben legalábbis. Adategyeztetés történt két hete, így kerülhettem a figyelmük középpontjába, és rám szálltak újra. Többet nem fogom feltölteni, és hagyom megszűnni a számot. Természetesen eszemben sincs rendezni az állítólagos tartozást.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.