Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707000985 / +36707000985

2000 forint (valójában meg nem történt) befizetésről és 3097 mínuszról értesítettek ma a (valóságban nem létező) számlámon. Ez az a telefonszám amiről a kártyafeltöltést szokták visszaigazolni. Érthetetlen, hogy feltöltőkártyán hogyan keletkezhet tartozás? Nem vásároltam, sos-feltöltésem soha nem volt. Sajnos a Vodafone volt UPC- ugyfélként is megpróbált átverni, behajtó cégen keresztül, előzetes értesítés nélkül követeltek 35 000 forintot, amit végül nem kellett kifizetnem. És nem a behajtó cég próbálkozása volt, a Vodafone-nál tettem panaszt e-mailben, amit elbíráltak és elnézést kértek. De arra számítanak, hogy van aki megijed és befizeti, az e-mail címüket pedig nagyon nehéz megtalálni, pont ezért mert így érdemben kell válaszolniuk.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.