Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616555173 / +3616555173

Erős akcentussal beszélt. Állítása szerint Belgrádból hívott, és elmondása szerint regisztráltam a Facebookon megjelent hirdetésükre miszerint részt kívánok venni a tőzsdén. Mikor tájékoztattam arról, hogy sehol sem regisztráltam, akkor rögtön mondani kezdte, hogy milyen előnyökkel jár a tözsdézés. Rákérdeztem, hogy melyik cégtől hív, és mi a cég székhelye. Csak annyit tudott mondani, hogy több irodájuk van, a központ Miskolcon van, de fogalma sincs arról, hogy mi a központ pontos címe. Megkérdeztem, hogy a cég pontosan hogyan van nyilvántartva a cégjegyzékben, de nem értette, hogy mi az, hogy cégjegyzék.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.