Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0656999185 / +3656999185

A mai nap folyamán engem is felhívtak erről a számról a Bank nevében. Gyanús volt, hogy már a nevemet sem tudta jól, áprilisban név változások volt, amit a bankban már átvezettek, erről tájékoztattam a hívó félt. Kissé türelmetlenül megkérdezte, hogy mégis miről lenne szó, erre a hölgy letette a telefont. Mivel nem a szokásos számon kerestek a banktól, és a hölgy be sem mutatkozott rendesen, továbbá arról sem tájékoztatott, hogy minőségbiztosítási okból felveszi a beszélgetést, amit a bank mindig megtesz, gyanússá vált és felhívtam a bankot. A bank beazonisított a szokásos módon majd pedig utána nézték, hogy valóban ők kerestek-e, de az ügyintéző szerint semmilyen okból nem kerestek. Ezek szerint csaló hívásról volt szó.. amiben csak az bánt, hogy bár nem helyesen de tudta a nevem, születési dátumokat, lakcímemet és még azt is hogy a Budapest Banknál bankolok....

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.