Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Hívtak egy hete, de mivel vezettem így a feleségem vette fel a hívást, így próbáltunk kommunikálni a hívó féllel, hogy mit szeretne? A válasz az volt, hogy szolgáltatással kapcsolatban keres, mondtam is hogy oké beszélgessünk akkor, de milyen szolgáltatásáról lenne szó? Azt nem mondja el, csak ha velem beszél...És majd akkor visszahív máskor...Onnan már én erőszakoskodtam, hogy nehogy letegye, mert mégis csak a feleségemen keresztül kommunikálunk, aki előtt nincs rejtegetni valóm. De akkor sem akarta elárulni, hogy miféle szolgáltatást szeretne megosztani velem (úgy tűnik, hogy nem velünk, mert a feleségemmel nem akarta ezt a nagy titkot megosztani.) Mondtam a nejemnek, hogy mondja meg nekik, hogy soha többé ne hívjanak fel, de nem hatotta meg őket mert ma újra hívtak. Természetesen nem vettem fel, amúgy meg ezt lazán zaklatásnak veszem. Messze kerülendő 'cég' lehet...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.