Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000782 / +36209000782

Ma (2021.aug.10.) kaptam 4 db SMS-t egymás után erről a számról, mindegyikben egy-egy 6-jegyű lépési kód. Én sehová sem akartam belépni, viszont valaki/valakik az én számomat adták meg valamilyen extra Telenor-szolgáltatás megvásárlására. Az SMS-ek azonnali törlése tűnik a legjobb megoldásnak. Amint megtudtam egy korábbi hozzászólásból. Az SMS-t küldő szám: ''Regisztráció nélküli, egyszeri kóddal történő belépés és megrendelés meglévő Telenor előfizetőknek''-funkcióhoz kapcsolódik. Ilyen esetben a Telefonszám mezőben a meglévő Telenoros hívószámot szükséges megadni, melyre SMS-ben egy 6 számjegyű kódot küldünk ki a +36209000782-es hívószámról (Az sms mintaszövege: "A belépéshez szükséges megerősítő kód: 123456"). Az SMS-ben megküldött kód kizárólag egyszer adható meg a felületen.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.