Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06204862438 / +36204862438

Szintén a Magyar Üzleti Tudakozó Kft. de egy másik 06312003383 számról hívott Szilágyi Zsolt. Postai utánvéttel akar küldeni szerződést, statisztikát, postai címet egyeztett. Szerencsére gép előtt ültem és együtt böngészve kerestük a szolgáltatást, amit nem találtunk (nem létezik? mi lehet?), pedig 2020-08-ban szerződtünk. Ha nem vesszük át a terméket, törlik a szolgáltatást... WTF (törlik a nem létezőt?) Kértem én is számlázási-szállítási címet tőle, hogy küldeni tudjam a díjbekérőnket és az árut melyet most készít őssze kollégám (raklapos). Hát nem adott mert Ő csak egy alkalmazott... Áhh mondtam neki h akkor ide se küldjön utánváttel postai levelet mert alkalmazott vagyok. Küldje e-mailben a szerződés tervezetet meg a statisztikáját. szélhámos banda

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.