Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618812603 / +3618812603

Ma a déli órákban hívott ez a szám , mivel Budapesti és nincs ismerős ott , és szombaton keresett ezért nem vettem fel ! Mert ezen a héten már hívtak egy 30-as telefonon és az OTP bank ügyintézőnek adta ki magát , hogy indítottam online vásárlást mert ha nem törlik a tranzakciót. Mivel nem akartam online vásárolni mondtam hogy törölje. De hogy igazoljam magam elkérte a születési dátumot és édesanyám leánykori nevét. Ezután azt mondta hogy kapcsol a saját bankomhoz ,( mert nincs számlán az OTP banknál ! ) És letette ! Ekkor lett gyanús hogy csaló volt. Sikerült felhívni az igazi OTP bankot és mondták hogy Ők nem hívogatják az ügyfeleket ! Próbáltam hívni a csaló számát egy másik telefon számról de sok kicsengés után megszakadt !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.