Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707177643 / +36707177643

Engem már kétszer hívott fel! Először azzal, hogy meghozta a pizzát, holott nem is rendeltem semmilyen pizzát. Fizessem ki, meg hogy én mekkora egy féreg nagyképű vagyok. Aztán ma azzal, hogy ő a szomszédom és hogy ne lopjam a wifit tőle. Természetesen sem bemutatkozás, sem köszönés. Mondom én nem lopom, erre hogy nem érti hogy szereztem meg a jelszavát. Keressek magamnak normális munkát. Ráadásul a szomszédom nem is ismerem, csak nemrég költöztem el. Vigyázzatok vele, talán adatokra vadászik. Vagy hívás közben próbál a háttérből feltörni, vagy meghatározni a helyünket. Engem már másodjára idegesített fel! Lehet az is, hogy erre izgul hogy azt mondom neki megverem. Talán egy homokos mazoista, ezért provokál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.