Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676096 / +3613676096

Most hívott engem is egy nő erről a telefonszámról, azzal az okkal, hogy az OTP- ből telefonál és gyanús tranzakciókat észleltek a bankszámlámon 200 e Ft és 90 e Ft összegben. Én próbáltam e ezeket az utalásokat végrehajtani. Közöltem vele, hogy semmilyen gyanús tranzakció nem történt. Majd tovább érdeklődött, hogy nem e lopták el a kártyámat, mikor fizettem utoljára kártyával. Ezután közöltem vele, hogy más banknál vagyok, majd megkérdezte melyiknél, mert átadja nekik az ügyet. Természetesen erre nem válaszoltam, így rám tette a telefont. Munkámból kifolyólag viszonylag viszonylag sokat beszélek bankokkal, így már a háttérzajok is gyanúsak voltak, illetve a vonal minősége is szakadozott.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.