Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06131366666 / +36131366666

Most hívtak erről a számról. Varga Attila az OTP ügyfélszolgálatáról. A hívása oka, hogy pár perccel a hívása előtt volt 2 db nem visszaigalt tranzakcióm az Emag internetes áruházban 22.000,-ft értékben, majd kérte, hogy erősítsem meg, hogy Én voltam-e aki vásárolni próbáltam vagy sem (természetesen nem vásároltam semmit) ill. amit most elmondott kaptam-e értesítést sms-ben vagy e-mail-ben. Mivel értetlenül áltam a beszélgetéshez ezért folytatta, hogy akkor át tud irányítani ahoz a bankhoz amelyikkel le vagyok szerződve. Kértem az átírányítást de nem történt semmi és mivel csend volt letettem a telefont. Nem telt el 1 perc sem ugyan erről a számról hívott Kovács István a K&H ügyintézője aki arra hivatkozott, hogy az OTP Bank jelentette a hívást, hogy miharabb vegyék fel velem a kapcsolatot, majd kérte, hogy Én mondjam el, hgy Ő miben tud segíteni. Szintén érdekődött, hogy a vásárlás hozzám köthető-e mert ha igen akkor jóváhagyják a vásárlásomat. Mondtam, hogy Én nem vásároltam, majd folytatta, hogy esetleg rokon, ismerős vagy családtag? Persze senki sem vásárolt a kártyámmal. Érdeklődött, hogy internetbankhoz kb. mikor használtam utoljára a bankkártyámat, amire a válaszom az volt, hogy nem tudom, nem emlékszem de biztos, hogy nem mostanában. Majd a másik fél letette a telefont.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.