Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676095 / +3613676095

A mai napon, 2021 szeptember 13-án, 14:28-kor keresett egy férfi hang az OTP nevében erről a számról, miszerint Nagy László próbált kétszázezres illetve háromszázezres nagyságrendű összeget leemelni a számlámról. Mondtam, hogy nincs is OTP-s számlám. Erre megint kezdi, hogy tudja, de a Lászlónak van. Mondom jó, honnan akart a László pénzt levenni? Azt mondja, az én számlámról, az én adataimmal. Mondom neki, jó, mondja meg, hol vezetem a számlámat. Erre idegesen közölte, hogy fogalma sincs, aztán letette. (Csak szivattam ám, tudom, hogy egy valódi bankból hogy telefonáltak, mert sokat dolgoztam pénzügyi szektorban.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.