Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208890750 / +36208890750

Engem a Providenttől kerestek ezen a számon, nem hinném, hogy csalás, mert tudta a szerződésem adatait, habár annyi volt a kérdése, hogy a következő hónapban a fordulónapon beérkezik e a következő törlesztőrészlet. Mikor kérdeztem, hogy ez miért fontos, akkor annyit mondott, hogy, mert eltelt a futamideje a szerződésnek, mondom az nemigen lehet, mert 2 évig tart a futamidőm és pár hónapja vettem fel. Küldött egy emailt, hogy azon keresztül fizessem be a kövi részletet, ami viszont a valódi provident honlapra irányít, egy karakter sem más benne. Szóval furcsa, de ha átverés akkor nem tudom mit érnének vele.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.