Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619997447 / +3619997447

Arrra kell figyelni, hogy a telefonos direkt marketing ajánlat elfogadásával, egy rendszeres csomagküldési szolgáltatást rendelünk meg. Mivel a telefonos szerződéskötés napjától ketyeg már a megrendelés, ezért ha 14 napon belűl nem mondjuk le a szolgáltatást és megvárjuk a több hétre rá érkező csomagot, akkor már nem tudunk elállni a már érvényes rendszeres csomagküldő szolgáltatástól, csak a további csomagküldíseket tudjuk lemondani onnantól kezdve, ha megkaptuk. Sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már megérkezett a csomag, de a 14 nap akkor már sok esetben letelt. A GVH egyik közleményében tisztán és érthetően leírja ezeket a dolgokat a csomagkereskedelmről, hogy mire kellene jobban odafigyelni!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.