Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709076474 / +36709076474

CSALÓK!!! Revisor Consulting Kft. Abból élnek, hogy 80-90,000.-Ft értékűnek mondott CD-ket,vagy internetes adatbázist küldenek utánvéttel,olyan szöveggel,hogy XY ezt megrendelte! Az adatbázis semmi más, mint Magyarországon bejegyzett cégek nevei, semmire nem használható!!! NEM SZABAD SEMMIT ÁTVENNI,ÉS ELHINNI!!! Csalók! Olyan szerződéssel dobálóznak, amelyet csak Ők írtak alá, semmiféle bizonyítékuk nincs arra vonatkozóan, hogy szerződés lenne velük!!! Erőszakosak a végtelenségig!!! Ha valaki nem veszi át a küldeményt, behajtóval fenyegetőznek,kamu gmail-os email címről fenyegetéseket küldenek magukat behajtónak nevező egyedek!!! Ne ijedjen meg senki, egyszerűen ne vegye át a küldeményt,a számot pedig tiltsa!!! A tel.szám mellett az emailjük, info(kukac)cegmerleg.hu.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.