Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709323382 / +36709323382

Azt mondja egy nő,h Otp banktól van. Azonosítás után mondana ajánlatot. Kiváncsi volt a személyes adataimra, van-e hitelkártyám, mennyi pénz van rajta, értékpapírom van-e, hitelszámla, egyedüli v társtulajdonos vagyok-e. Ekkor már leesett h ez csapda. Nem mondtam semmi érdemlegeset. Sőt! Dühös lettem. Ha ilyen adatokat kér annak mi értelme van mikor minden ott van előtte a gépen.???? Letettem a telót és rögtön hívtam az igazi Otp-s ügyintézőt. Azonnal mondta, h ők ilyen adatokat nem kérnek, mert mindezeket tudják. Ezer százalék, h csalók hívtak fel.????????????Természetesen ezek után a szám nem volt elérhető!????

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.