Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676095 / +3613676095

Ugyan ez a történet, az összegek is egyeznek: fennakadtak az ilyen és ilyen összegű utalásaim, biztos elhagytam a kártyámat, majd kérdezte mikor használtam utoljára stb. Semmi konkrétumot nem mondtam, hiszen naponta 10x fizetek és nem is kártyával, hanem telefonnal (hallottam hogy lövése sincs, hogy mi az a tokenizált kártya :) - erős tájszólás. Majd amikor kérdezte mekkora az egyenlegem, közöltem hogy semmilyen információt nem adok meg telefonon, erre káromkodott egyet nagyon durva roma akcentussal és letette. A neveket nem tudom honnan szedik. Valaki tett már feljelentést? A szám alapján könnyen kideríthető lenne, hogy kik ezek.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.