Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614865438 / +3614865438

A Raiffeisen nevében jelentkezik be (éppen oltást kaptam, előtte hívott ez a szám, azt hittem egy emlékeztető, mivel ott is kérnek telefonszámot). Nevet, születési évszámot, helyet, anyja nevét kéri azonosítás címen. Majd mondom, mi volt a legutóbb amit náluk intézni szerettem volna (felhívtak egy ügy miatt korábban). Ekkor közli, hogy ő nem lát rá azokra -???!!!- és hogy ő egy biztosítást akar eladni havi 840 Ft-ért. Közöltem, hogy köszönöm, de NEM kérem. Na, majd erre a számra rákérdezek a bankban. Ami nagyon nem korrekt, hogy kvázi először banki ügyfélkapcsolatosnak adja ki magát, majd közli, hogy nem tud segíteni a banki ügyek intézését tekintve.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.