Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707002489 / +36707002489

Mivel én sem véletlenül keveredtem ide (szövegértés kettes alá nekem is), pontosítanék egy-két dolgot másoknak is: 1. A fönti szám a Vodafone Hívásértesítő Szolgáltatásához tartozik. 2. Nem, ismétlem: NEM erről a számról hívtak, hanem, ahogy a kapott SMS-ben állt: "nem fogadott hívása volt az SMS feladójától". 3. Ez a szám egy információs telefonszám, és az üzenet VÉGÉN szerepel. Az SMS feladóját, ami ebben az esetben megegyezik a hívó fél számával fönt, a címsorban kell keresni. 4. Még egyszer: Ez NEM az a szám, amiről hívtak. 5. Az a tény, hogy mostanra már 18.964 alkalommal keresték ezt a számot csak ezen az oldalon, jelezhetne annyit a Vodafone-nak, hogy valami egy kicsit kevésbé felhasználóbarátra sikerült, mint ahogy azt tervezték.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.