Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614568897 / +3614568897

Teljesen korrekt volt, leegyeztették, hogy a megbeszélt időharáron belül mikorra érhet ide a szerelő, aki pontosan meg is érkezett. Pár perc alatt beazonosította a hibát és intézkedett is a további javítással kapcsolatban. Mint kiderült, a javítást két körben tudják csak elvégezni, mert illetéktelenek lekötöttek minket az utcai oszlopról (valószínűleg a szomszédom hozzá nem értése miatt, mert azt hitte, hogy így lesz ingyen az internete ha a felmondott, lekötött szolgáltatása helyett beköti magának a miénket), ezért nem volt se internet, se tv, se telefon nálunk a házban. Soron kívül intézkedett a visszakötésről, hiszen egy fillér tartozás sem volt a mi előfizetésünkön. Egyszóval: a hívó UPC/Vodafone szerelő, nem harap. Vegyétek fel nyugodtan!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.