Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001912 / +3618001912

Korábban már kifejtettem a tárgyilagos észrevételem a témában, de van fejlemény! Legalább 50 - különböző számokról történő - megkeresés után se adják fel, mert: "A Személyes Fejlődési Kurzus Akadémiától keressük Önt. Érdeklődött az adatlapon keresztül a "Jobb jövő" nyelvtanfolyamok után, ami 80%-os támogatású. Kerestem telefonon, de nem tudtuk elérni, ezért küldtem ezt az elektronikus levelet. Szabad helyeink még vannak, ha élne a lehetőséggel, akkor kérjük a válaszát erre az emailre, hogy milyen időpontban kereshetjük Önt, a részletes információkkal és feltételekkel. Köszönjük előre is megtisztelő válaszát! kapcsolat@szemelyes-fejlodesi-kurzus-akademia.com (mandrillapp.com domainen keresztül)" Ha valaki szeretné...ilyen formán elérheti őket! :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.