Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433057 / +3614433057

Egy behízelgő hangú hölgy hívott egy általam egyéve elküldött, ám megválaszolatlan email miatt, amit megreklamáltam a napokban, mert ismét havidíj elmaradást kértek számon rajtam (Tesco Safety Car asszisztencia_alias Aegon), ami automatikusan kerül levonásra a biztosító által. Miután megnyugtattam, hogy nem haragszom (?), a továbbiakban nem válaszolt érdemben a kérdésemre (egy év késlekedés vs 30 vagy X nap, hogy is van?), a jól betanult sémák szerint mantrázta a kifogásait: rendszerhiba, változás a bankkártya vagy személyes adataimban(?!), stb. Feltételezem, ha tényleg adósa lennék, kemény hangvételt engedett volna meg magának, velem szemben. Elengedtem . . .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.