Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0612659910 / +3612659910

Napok üzenettel bombáznak, hogy tartozásom van a Telekom felé, vezetékes/ otthoni szolgáltatásra, fizetési határidő 1 nap múlva. Internet cím ahol fizethetek: https://telekomhu.page.link/blc 1. Nincs otthoni Telekomos szolgáltatásom, csupán a sim kártya telekomos, ami céges és nem vezetékes/ otthoni szolgáltatás 2. A webcím hamis, ilyen nincs hogy …"telekomhu." 3. Felhívtam a behajtó osztályt, aki egy nappal előtte EOS Faktor néven küldött üzenetet tartozásról és a fiatal embert a nevéről kérdeztem, és valami eszközről bejátszott egy teljesen más hangnemen beszélő nevet, hebegett, habogott...alig volt hallható a hangja, honnan hív... 4. Majd közöltem vele, hogy nem nyert az üzenet és ha meglátok még egy ilyen üzenetet szólok a rendszergazdának, plusz még fel is jelentem! Ne fizessetek ha valami nem kerek!!!! Nem megfelelő formátumú email cím, nincs kapcsolat a céggel de követel, zavarba jövő, más hangnemben beszélő ügyintéző... Ez biztos hogy csalás, több sebből vérzik!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.