Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000330 / +36209000330

Sorozatot néztem a telefonomról, aminek az elinditasa előtt jött egy reklám, amit egy új ablakban automatikusan megnyitott a telefon, bezártam, majd jött is, az első üzenet: Tisztelt Vasarlo, a (z) Playwing Charge 599.00 HUF dij szamlazasra került. Support: s.fortumo.com. Majd másodpercenken belül jött a következő: Köszönjük. Előfizettél erre: PlayItAll. Ár: 599 Ft-ért/szolgáltatásra 1 hét -időtartamra feliratkozott. Leiratkozás: http://playitall.club/my-account. Majd a 06209000640 telefonszámról jött az értesítés, hogy a vásárlás sikeres volt. Szerencsére a linkre kattintva le tudtam iratkozni, de a biztonság kedvéért felhívtam a Telenor ügyfélszolgálatát, ahol nem voltak túl segítőkészek az üggyel kapcsolatban. Váltig állította a fiatalember, hogy már pedig én előfizettem rá, mégha indirekt módon is, de hát magamra vessek bármennyire ellenkezek is számíthatok rá, hogy levonják a kártyámról. Az egyetlen amivel orvosolható a dolog, hogy az internetes tranzakciók letilthatóak telefonos ügyintézéssel, néhány perc alatt kész van, csak a 4 számjegyű biztonsági kodunkra van hozzá szükség. Ők mást nem tudnak tenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.