Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0646795602 / +3646795602

A kérdéses telefonszámmal kapcsolatban az alábbi tájékoztatást tudom adni. A B-A-Z Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatalától 2019. december 4. dátummal kaptam egy személyemet érintő határozatot (ikt. szám, üi., osztályvezető megjelölésével és ez utóbbi aláírásáva) és a hivatal elérhetőségének közlésével, melyben telefonszámként a fenti számot jelölték meg. A határozat döntése ez év decemberében hatályát veszti, mely meghosszabbítható. Ennek érdekében hívtam a számot, és a korábbi ügyintézővel szerettem volna beszélni, érdeklődve, hogy mi a teendőm. Minden hívásomkor többszöri kicsengés után azt válaszolta a gépi hang, hogy a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható. Üdvözlettel: Dr. Solymosi István, Miskolc

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.