Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618122016 / +3618122016

Leküzdve az undoromat, végighallgattam. Lelkes automata szöveg volt, férfihang. Mint budapesti hatvanast, egy somogyaszalói (!!!) bentlakásos idősek otthonába akartak beszervezni. Épül az izé, szolgáltatásokkal, tessék gyorsan beszállni, az első húsz áldozatnak kedvezmény. És ha ez közelebbről is izgat, megnyomni a 2-es gombot, majd visszahív a főnök. Most már csak azt kéne megtudni, hogy honnan a csudából szerzik ezeket a listákat. Biztos, hogy illegálisan, feketén. A számom titkos, az ügyfélkapun az államnak is letiltottam az adataimmal való kereskedést. Ezek pedig nyilván az életkort is tudják, bár az rejtély, hogy miért hiszik potenciális madárnak a bp.-i belvárosi hatvanas korosztályt a somogyaszalói tervezett öregotthonból. Rákerestem, meg is van neten, videóval is, hogy épülget valami ott, 2022 áprilisában nyitnának, azaz most nyilván pénzt hajhásznak a semmiért a nyugdíjas korosztályt megcélozva. Rövidesen temetkezési vállalkozók fogják zaklatni a 60 fölöttieket, hogyha nem tejelnek épülő világ végi öregotthonra, akkor legalább temettessék el magukat. Mindenki óvakodjon, zsákmányállatok vagyunk. Ahogy a mindenféle sok százezres „orvosi” kütyükkel házaló bűnözőknél is.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.