Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06161663888 / +36161663888

A mai napon 2021.10.20. hívott egy Debreceni Ákos nevű férfi. OTP-snek adta ki magát. Azt mondta, hogy folyamatban van egy internetes vásárlás a számlámról (35.000 Ft). Azt kérdezte hogy mikor használtam utoljára a számlámat. (egy héten belül). Valószínűleg csalás áldozata vagyok. Hagyjam figyelmen kívül a vásárlásról az értesítést. Felveszik a bankommal a kapcsolatot, hogy töröljék a tranzakciókat. Elkérte a születési adatomat és az édesanyám nevét. Megkérdezte még, hogy mennyi pénz van a számlámon. Mire megkérdeztem volna, hogy honnan tudja a számom stb..., addigra letette. A hívás után próbáltam visszahívni, de csak kisípolt a telefon. Ezt követően felhívtam az OTP Bankot, hogy nincs ott fiókom, de valaki annak adta ki magát. Azt mondták, hogy csalók.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.