Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100565 / +3615100565

Engem ma, MVM nextől adat egyeztetés cimén erröl a számról. Felhivta figyelmem hogy nem vagyok köteles válaszolni. Konkrétan tudta nevem ,lakcímem, email címem, kérdése édesanyám neve volt és hogy tulajdonos vagyok e ahova be vagyok jelentve. Válaszoltam bár kicsit furcsa volt az egész. Utólag rákeresve a számra, nem tudom eldönteni hogy valós "adategyeztetés" volt vagy adat halászat. Ha tényleg MVM akkor nagyon rosszul csinálják, hisz ez a szám sehogy nem köthető az MVM nexthez azon kívül hogy ezt mondta a férfi hang a telefonba.. Igy inkább tűnik adathalásznak mint MVM next hivásnak.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.