Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676095 / +3613676095

Jó dolog a figyelmeztetés, miszerint ez valószínűleg spam. Fel sem vettem a telefont. Egyébként velem már próbálkoztak úgy három hónapja. Azt mondta Erste bankos (a telefon kijelzőjén is Erste bank hívóként jelent meg), és egy utalás indult a számlámról, ami nem lett jóváhagyva. Mondom neki semmilyen kapcsolatom nincs az Erste bankkal. Megkérdezte, milyen bankkal van kapcsolatom. Mondom neki CIB bankkal. Azt mondta, akkor onnan fognak hívni. Egy percen belül hívtak (a telefon kijelzőjén a CIB bank jelent meg). Mondja, hogy utalást indítottak a CIB bankos bankkártyámról. Mondom neki nincs CIB bankos bankkártyám. Azt mondja, én mondtam, hogy kapcsolatom van a CIB bankkal. Igen, mondom, de azt nem mondtam, hogy bankkártyám is van. Erre azt mondta, hogy ez esetben parkolópályára kell tenni a bankkártyámat, és kapcsolja a kollégáját. A "kollégája" mindent tudni akart a kártyámról. Kérdezem, mit akar tudni, azt hogy melyik kártyatársaság bocsájtotta ki, vagy azt hogy melyik banknál van. Itt megszakadt a vonal. Természetesen bejelentettem a saját bankomnál.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.