Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06213007137 / +36213007137

Ma délelőtt hívtak erről a számról, nem vettem fel! A Google-n rákerestem é a következőt találtam: (VoIP), azaz internettelefon-szolgáltatások kiszolgálására létrehozott 21-es számkörzethez tartozik ez a telefonszám. Megafon előfizetők: https://www.hwsw.hu/hirek/32976/Megafone_21-es_korzet_visszahivhato_internettelefon.html (igaz, hogy ez egy 2007-es cikk) Különben maga a szolgáltatás (VoIP) tényleg jó annak aki használja ...nagyon alacsony a perc díja ... csak az ismerős körében kell szólnia, hogy a kapott telefonszámról ő fogja majd keresni őket. Minimális a havidíj, s gyakorlatilag egy Voip adapter, és egy VoIP telefon szükséges hozzá! Akit érdekel itt tud informálódni erről: http://www.iptelefonia.hu/voip-regisztracio.html ( a havidíj nevetséges: 200-250.-Ft/hó)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.