Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0680488588 / +3680488588

80/488-588 számról a Raiffeisen bank nem hív senkit. Ha erről a számról kapsz hívást az C S A L Á S lesz. Beazonosítja veled a bankkártyád a neved a biztonsági kódot és ennyi. Nem kérdez mást mert nem tudja a fontosabb adatokat rólad amit megadtál banknak. Említi majd a gyanús utalást, hogy majd ők letiltják, kérdezi mennyi lehet a számládon, hol használtad legutóbb a kártyádat. Aztán megterheli kártyádat ha tudja, de mióta bankkártya és sms verzióval már nem lehet vásárolni így blokkolva is lesz a tranzakciója. Hívd fel bankot, meséld el mi történt, tiltsák le kártyádat, kérj egy újat és lépj tovább. És csak ott vásárolj bankkártyával ahol megbízol az eladóban.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.