Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613676096 / +3613676096

OTP-s ügyintézőként mutatkoznak be. Először egy férfi, majd mikor ő nem ment velem semmire, tovább kapcsolt egy illetékesebb nőnek, majd egy még illetékesebb pasinak. Az a sztori, hogy Nagy László akar az internet bankodból utalást indítani és azért nem kapsz erről semmilyen értesítést, mert vírussal fertőzték meg az internetbankodat. Azt akarják, hogy azonnal utald át a veszélyben forgó összeget egy "biztonságos" számlaszámra arra a 15 percre, míg "kizárják" a rossz fiút az internet bankodból. Mindezt persze most azonnal. Egy másik telefonról visszahívtam a számot, amit persze nem lehet felhívni. Mikor egy másik telefonról felhívtam a rendőrséget, úgy hogy közben ment ez a hívás és hallhatták, letették. Az OTP-t is felhívtam és bejelentettem nekik is. Csalás.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.