Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0652574582 / +3652574582

https://btesz.hu/konyha/ Erről a számról a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió dolgozója keres olyan embereket, akiknek szüksége lehet a társaság szolgáltatásainak valamelyikére. (Sajnos hasonló módszerrel csalók, bűnözők is vadásznak áldozatra, ezért érthető a bizalmatlanság.) A fenti link segítségével részletes tájékoztatáshoz lehet jutni. A lap legalján azok a települések is föl vannak sorolva, amelyekre vállalják az ebéd kiszállítását. Ez a lista időnként bővül.) https://btesz.hu/konyha/ Amióta a téglási konyha működik, én minden hétköznap onnan kapom az ebédet. A minősége és a mennyisége egyaránt kifogástalan, megéri az árát! (Jelenleg 750,- Ft/nap) (A BTESZ-től kapott étel fogyaszása után még egyetlen egyszer sem éreztem mérgezésre utaló tüneteket...)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.