Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616555899 / +3616555899

Akcentusos pali, állítólag a németországi raktárból hív... Rendeltem neten egy terméket (50.000.- környéki drón), érdekes módon csak a nevemet és a számomat kérték el. Utánvéttel kértem. Megjött, kifizettem, kibontottam. Benne egy 3000 forint értékű játékszer, köze nem volt a meghirdetett tárgyhoz. A GLS-t hívtam (ők hozták), átdobtak a fürgefutárhoz (náluk adták fel). A fürgefutár annyit tud, hogy egy +441163265648-as szám tartozik hozzájuk, és Valnesse Estate LP a cégnév, valamint egy support@shoptop.today email cím. Az angol számot beütve egy találat van a netem egy XYZ végű domain. Azt hiszem, engem átvertek. Vigyázzatok vele.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.