Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0672900986 / +3672900986

Ma hívtak erről a számról, statisztikai felmérés a lakosság híradástechnikai eszközök használatáról. Megkérdezte a hölgy,hol lakom, visszakérdeztem - város vagy irányítószám, város volt a felelet. Megmondtam. Lehetett hallani hogy gépel, kicsit sokára jött a következő kérdés (Na itt kezdett jobban gyanús lenni a dolog,de bele mentem.) Hány éves vagyok? feleltem :48 . Lassan a következő kérdés : Mi a legmagasabb iskolai végzettségem ? Én erre mondtam. Visszakérdezett szakközépiskola? Én: igen. Erre én megkérdeztem Miért kell ez a statisztikához? Az egyébként kedves hangú illedelmes hölgy zavarba jött, azt felelte : mert ez a kérdés a kérdőívben. Aztán krákogott,majd zavartan azt mondta: ez a korosztály nem tartozik bele a felmérésbe. Sajnálja. És elköszönt. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem jegyeztem le papírra a hölgy nevét. Pedig bemutatkozott .

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.