Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433590 / +3614433590

Baromi unalmas már, hogy folyamatosan zaklatnak, annak ellenére hogy már egyszer kitöltöttem a kérdőívüket és kértem, hogy többször ne hívjanak! Kantar Hoffmann kutatócég, nagyon undorító ahogy az alkalmazottaival bánnak! Ismerősöm dolgozott a nekik, ha nem volt meg pár órán belül az elvárt kitöltött teszt száma, akkor leállították a munkaban, mikor csak a szerencsén múlik, hogy épp ki tölti ki a kérdőívet. A kérdések között sokszor olyan személyes dolgokat is megkérdeznek, aminek semmi köze a kérdőívhez! Radiohallgatottságnál olyan kérdések vannak, hogy neked van e hitelkártyád, hétvégi nyaralód, ilyen olyan háztartási eszközöd, pénz megtakarításod.. Nem ajánlom senkinek, hogy ezek után részt vegyen a kerdőívükben!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.