Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616555870 / +3616555870

Azt hiszem ezzel a számmal csalás áldozatává váltam. Online rendeltem egy terméket, melynek árát átutaltam. A visszaigazolt számlán ez a telefonszám szerepel. Az sms értesítésben, miszerint átadták a csomagot a gls-nek 06305555510, amelyről többen írták az előzőekben, hogy nincs jó tapasztalatuk. Ezek után még arra is ügyeltek, hogy a gls felé ténylegesen jelentsék csomagfeladási szándékukat, ugyanis a futárcég jelzett felém, hogy csomagfeladást jeleztek felé, melynek száma " ez és ez", illetve az átadás másnapján kihozzák a csomagot. Nos ennek más pár napja és a gls csomagkövetőjében máig úgy szerepel, hogy csak igényt jelentettek le a szállításra.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.