Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616366666 / +3616366666

Ma hívott egy hölgy engem is, Molnár Évának adta ki magát az OTP Biztonsági Osztályáról, szintén az Alza.hu-ra hivatkozva, miszerint 55.000,-Ft ot próbáltak meg sikertelenül lehúzni a számlámról megrendelés gyanánt, de ők blokkolták a tranzakciót... Fura volt számomra az, hogy a hölgy suk-süköl: pl. "majd továbbítsuk az illetékes osztályra (jelen időben) ..., ezért rákerestem a hívószámra. Hívtam az OTP Bankkártya Helpdesk számát: +36 (20)(30)(70) 3666 6000, ajánlom mindenkinek, hogy jelezze a történteket, és ellenőriztesse le a számláját, hogy történt e illegális tranzakcióra való próbálkozás. Az OTP ügyintézőjét kértem, hogy jelentsék be a rendőrségen az ügyet a sorozatos ügyfél zaklatásra, ezzel együtt a bank lejáratására hivatkozva. Sajnos volt, aki bedőlt, és kiadta az adatait, erről is tudomást szereztem. Állítólag az OTP már tett bejelentést a rendőrségen, de ezek szerint nem történt semmi, hiszen ha jól látom a kommentek alapján, minimum március óta zajlik ez az egész. A telefonszám pedig adott, nem is értem...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.